Misschien loop je al een poosje met het gevoel dat je haren minder en/of dunner worden.

Je voelt je onzeker en dat is normaal, het haar bepaalt voor ons als vrouw/man onze stijl en hoe wij ons voelen. Als haarwerkspecialist help ik je met het vinden van een mooie natuurlijke oplossing, een hele pruik of een haarwerk van echt of synthetisch haar. Ik ben er voor je!

 

Er zijn verschillende redenen voor haaruitval. Hieronder een kleine opsomming. Mocht je om een van onderstaande redenen op zoek zijn naar een haarwerk dan kun je doorklikken voor meer specifieke informatie.

  1. Erfelijke haaruitval is de meest voorkomende oorzaak, ook wel Alopecia,
  2. Stress of disbalans in de hormoonspiegel kan ook zorgen voor haaruitval,
  3. Haarverlies door Corona,
  4. Het uitvallen van de haren door medicatie of medische behandelingen (chemotherapie) is vaak van tijdelijke aard, maar als je net het nieuws hebt gekregen dat je ernstig ziek bent, kan het gegeven dat je door bijvoorbeeld chemo je haar gaat verliezen een enorme impact hebben. Ik kan me voorstellen dat er dan wel erg veel door je hoofd speelt. Ik ga je hierbij helpen! Het vinden van een haarwerk dat bij je past doen we samen.

Voor een optimaal resultaat adviseer ik om reeds te starten met Mediceuticals® vóór de chemo-behandeling om het haar maar zeker ook de hoofdhuid goed te blijven conditioneren.

Mediceuticals® is  een gecertificeerd, farmaceutische product, gespecialiseerd binnen de dermatologie.

 

Hier vind u mijn werkwijze bij kaalheid en haaruitval.