Haarsalon Liefde voor Haar & Haarwerken is gecontracteerd voor alle zorgverzekeraars. Je krijgt de volledige basis vergoeding en eventuele aanvullende vergoedingen vergoed bij  een ANKO gecertificeerde en gecontracteerde haarwerk salon. Je hebt dan geen toestemming nodig van de zorgverzekeraar voor het aankopen van een haarwerk/pruik/haarstukje.

De medische indicatie/verklaring van de behandelaar is wel noodzakelijk. Dit dient bij aflevering ingeleverd te worden en wordt toegevoegd aan het cliënten dossier

 

In 2022 wordt uw nota bij een gecontracteerde leverancier voor 100% vergoed tot maximaal € 457,50 + uw aanvullende vergoeding.
Bij een niet-gecontracteerde leverancier is de vergoeding in 2022 65% tot maximaal € 287,95. Dit is 65% van het afgesproken tarief.

 

* Medische verklaring: de medische verklaring, daar wordt de verklaring/diagnose van de huisarts of specialist mee bedoeld. Dit is een formulier van uw arts/behandelaar waarop vermeld staat wat de medische oorzaak is van het haarverlies of haarprobleem. Dit kan zijn de verklaring: Alopecia Areata / Androgentica / Totalis, chemotherapie of een andere medische oorzaak. De vermelding “haarverlies” of “vervanging laatste verstrekking” is niet voldoende.