Wat mag je verwachten en mijn werkwijze.

 

Misschien loop je al een poosje met het gevoel dat je haren minder en/of dunner worden, of je hebt gehoord dat je in behandeling gaat voor chemo- en/of radiotherapie daarbij is de kans aanwezig dat er haaruitval zal optreden, het is verstandig om van tevoren een afspraak met me te maken.

 Lukt het je niet om naar de Haarsalon te komen dan kom ik naar je toe. Thuis of in het ziekenhuis.

 

Je voelt je onzeker en dat is normaal, het haar bepaalt voor ons als vrouw/man onze stijl en hoe wij ons voelen. Als haarwerkspecialist help ik je met het vinden van een mooie natuurlijke oplossing, een hele pruik of een haarwerk van echt of synthetisch haar. Ik ga  je  vertellen over de   voor- en nadelen van diversen haarsoorten en materialen van het binnenwerk van het haarwerk en samen in overleg wat het beste bij je past. We bepalen de maat en de haarkleur.

 

Met deze informatie laat ik een zending komen en volgt er een vervolg afspraak om de pruiken/ haarwerkjes door te passen. Wanneer er een geschikt haarwerkje/ pruik voor je bij  zit ga ik het voor je reserveren en ligt het klaar op het moment dat je aangeeft het nodig te hebben.

 

Het is prettiger en geeft minder zorg omdat je haarwerkje/pruikje pas afneemt wanneer het echt nodig is. Wanneer je het haarwerkje/pruikje niet nodig hebben omdat het haar nauwelijks uitvalt, dan heb je geen onnodige kosten.

 

Ik werk volgens afspraak waardoor alle privacy aanwezig is.

 

Ik hanteer een blijvende service, ook tijdens het dragen van het haarwerk/pruik. Is het nodig het haarwerk/pruik te herstellen doordat het na enige tijd dragen wijder wordt, zal ik het kosteloos voor je herstellen. Je kunt hier tijdens je gemaakte afspraak op wachten.