Werkwijze

Een aankoop van, of het informeren naar een haarwerk of pruik is vaak een emotionele ervaring. Het proces van haarverlies en het vinden van een haarwerk dat bij je past doe je stap voor stap. Naast het nieuws dat je een ziekte hebt en door de chemo wellicht ook je haar gaat verliezen is een ingrijpende gebeurtenis.

 

Om deze reden maken we een ruime afspraak om in alle rust aan al uw wensen te voldoen. Bij de eerste afspraak staan de kennismaking en de eerste haarwerkkeuzes op de planning. We bespreken onder andere de verwachting van het haarstukje/pruik, het model en de kleur. Ik geef u advies over een haarwerk op maat of een confectie haarwerk. Samen met u vullen we een intakeformulier in, waarin alle belangrijke cliënt- en verzekeringsgegevens worden genoteerd.

 

Bij het advies houd ik rekening met uw persoonlijke en financiële voorkeuren en de voorwaarden van uw verzekeringspolis voor het verkrijgen van een vergoeding.

 

Wat mag je van mij verwachten:

  • Samen bekijken we de mogelijkheden.
  • Ik geef advies en begeleid daar waar de hulpvraag ligt.
  • Alles is bespreekbaar omdat ik uit ervaring weet dat er altijd vragen zijn waar oplossingen voor moeten komen.
  • Ik ga voor het beste resultaat.
  • Persoonlijke aandacht, kwaliteit en privacy zijn voor mij belangrijk om goed in uw verwachtingen te voldoen.
  • Behandelingen vinden plaats in de salon, waar privacy wordt gegarandeerd. Is het echter niet mogelijk om naar de salon te komen, plan ik een afspraak bij u thuis of in het ziekenhuis.

 

Confectie haarwerk

Bij confectie haarwerk is er een ruim assortiment uit de allernieuwste modellen. In echt haar of kunsthaar zijn er verschillende haarlengtes, diktes, kleuren en trends. Op dit haarwerk zit een levertijd van ± 5 werkdagen en bij binnenkomst krijgt u een telefoontje van mij voor een doorpas afspraak. Indien gewenst kan het ook binnen 2 dagen, dan werk ik met een expres zending.

 

Haarwerk op maat

Maatwerk is ambachtelijk handwerk, ook hier bespreken we de mogelijkheden voor het haarwerk. Deze werkmethode neemt meestal tien tot twaalf weken in beslag. Het mooiste voordeel van een maatwerk haarstuk is dat u exact het gewenste haarmodel en de haarkleur kunt kiezen

 

Vergoeding

Bij haaruitval kunt u de huisarts of medisch specialist vragen om een medische indicatie uit te schrijven. Hiermee komt u in aanmerking voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar. Dit is belangrijk voor de declaratie van de onkosten voor het haarwerk. Hier kunt u zien welke kosten uw verzekering zal gaan vergoeden.

 

Declareren

Door de jarenlange ervaring weet ik dat er veel op je af komt wanneer je een haarwerk/pruik zal gaan dragen. Daarom kan ik het declareren van het haarwerk voor u regelen.